Framtiden.

Att se framåt och försöka föreställa sig hur livet kommer se ut då är verkligen inte det lättaste som finns. Liksom ta till exempel om 10 år. Då är jag och andra 95or 28 år. Då har vi levt 28 år(!), det är sjukt mycket men egentligen inte för tiden bara flyger iväg nu. Iallafall så kan jag inte se mig själv om 10 år, visst har jag några önskningar som att jag kanske ska vara gift och ha 1-2 barn, ett hyfsat jobb där jag trivs men sedan kan jag inte se mer, som vart jag är, jag har ingen aning om det är i Sverige, Australien eller Afrika. Det är inte lätt.

Ska däremot poängtera: har Du planerat Ditt liv och bestämt Dig för hur Du vill ha det så tycker jag att Du ska hålla dig till den planen Du satt upp och följer den så hoppas jag att Du får som du vill och lever lyckligt!


Mötet i lördags

Vi samlades och började vid nio på morgonen på Scandic, ett hotell med många konferensrum. Vi var totalt 18-20 representanter från Hemgårdarnas BK, Karle IF, Östria Lambohov, Linköping United och Smedby AIS. Det fanns även en från polisen, en från kommunen och fyra från Östergötlands FotbollFörbund. Det som var huvudämnet var att försöka få unga tjejer och killar med invandrarbakgrund att bli ledare men det snackades ändå mycket om vad det är som gör att föreningarna inte växer. En punkt som kom upp från alla håll var att det är brist på ledare. Något annat som kom upp var att vintersporterna tar alla bra tider från våra hallar så att fotbollen får dem sämsta. Egentligen kom vi inte fram till några lösningar utan det skulle vi göra vid ett annat tillfälle (en representant från varje förening då). En sak som alla måste jobba med är jämställdhetsfrågan. Vi som förening måste in till dessa nyinvandrarna och berätta att så har vi det i Sverige och så ska det vara. Kvinnan och mannen är lika mycket värda. Jag tycker att det är synd, inte att vi ingriper för det är bra utan att det ska finnas såna människor från första början, vad tänker de med..?


Öka tempot.

Jahopp. Klockan är över 12 nu och det innebär att den är min brors födelsedag. Han fyller 16 år nu och det är sjukt hur de växer. Älskar dig Rimon <3.

Annars börjar det hända lite saker i mitt liv (förutom skolan). Imorgon (läs idag) ska jag vara i Scandic Hotell i Ryd och prata tillsammans med Östergötlands fotbollförbund och andra ledare från olika klubbar om hur det är att vara invandrare och ledare. Det håller på mellan 09:00-13:00 så det kommer ta ca 4 timmar.
Efter det ska jag åka till Skäggetorpshallen där jag ska träna ungarna. Från 14:00 till 15:30. Efter det mot kvällen ska jag och några kompisar åka till en kompis och ha det mysigt aka "halv åtta hos mig". Kvällen lär innehålla mat och mys.
När och om jag kommer hem innan söndagen ska jag försöka vila för att på söndag är det cup med Örtomtas A-lag som gäller. På måndag morgon från 8:00 ska jag ha halkbanan, sista delen innan jag får boka teoriprov och uppkörning. TAGGAD!


God jul, gott nytt år osv!

Det börjar eka här. Ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat någonting men har inte haft tiden eller lusten att göra det. Det har alltid kommit något mellan. Sen jag bloggade sist har det varit HBK-cup där jag var funktionär och dömde lite själv också, jul, nyår, FYLLDE 18(!!!!), haft 1730 prov och tappat bort min mobil. Lyckligtvis var det en snäll man som hittade den och jag fick tillbaka den dagen efter. Sjukt tacksam att det finns så bra människor! Jag ska försöka uppdatera lite oftare. Hoppas ni börjar hänga här lite oftare. Ha det bra!

Eftersom jag var tvungen att återställa min mobil så är alla bilder efter 9 oktober borta men här får ni något vettigt. Kemi1.


RSS 2.0