Slaget Om Åtvid

Cupen gick bättre än väntat. Två vinster i de två första matcherna gjorde att vi blev gruppsegrare innan sista matchen därför fanns viljan inte riktigt där. I kvartsfinalen mötte vi ett gäng aa va ska man säga, inte så duktiga. Surt att åka ut men som sagt, bättre än väntat. Jag gjorde illa ryggen också så hoppas det blir bättre till på lördag.
Här får ni några bilder från kvällen/natten.
 
Jag och min plutt Emil Hellman.
 
Jonte och jag.
 

Jag, Jonte och resten av laget.
 
 

Laget.
 

Killen är borta.
 

Mäktig bild om jag får säga, tackar fotografen!
 

Inga ord.

Vilken känsla!

Igår övningskörde jag för första gången och det är en sjuk känsla när man sitter bakom ratten! Det kanske inte är någonting speciellt tänker ni men jooo första gången är alltid speciell!

Var på en plats i Lambohov där de har byggt en "bana" med korsningar och en rondell och den här "banan" är alltså avsedd till oerfarna övningsförare som mig, mycket praktiskt!

Ikväll ska jag vara med en nattcup i Åtvidaberg med några polare, är fortfarande sjuk så hoppas jag inte blir sämre och att vi kommer långt!


Vroom vroom

Mitt tillstånd har äntligen kommit så nu kan jag börja övningsköra! Ser riktigt fram emot det och hoppas jag lär mig snabbt! Fyller 18 den 3e januari så det är inte långt kvar!

Håller du också på att ta körkort? Har du övningskört? Hur känns det?

Nu ska jag röra mig mot Lycketorp för att hjälpa klubbens ordförande med en domarkurs för klubbens 97-98 i och med att jag är själv domare så tyckte han att det skulle vara bra om jag fanns med så hoppas det går bra.

Champions League ikväll också och ikväll spelar älskade OLYMPIAKOS! Hoppas såklart på vinst men svår match!
På återseende kära läsare.


Dagens.

Förkylningen har inte blivit bättre.. Inte alls bra då det är cup på fredag!
Plugg och CL står på kvällens schema.

Tänkte dela med mig dagens låt och rekommenderar starkt till alla att gå på YouTube och söka på "The Global Warming Listening Party", Pitbull tillsammans med andra artister som filmat i olika städer, här är den som passar dagen, enjoy!
 
 

No time.

Som rubriken säger, no time. Har alldeles för mycket att göra men tiden räcker inte till, får alldeles för lite sömntid så nu har jag tagit en huvudvärkstablett så får vi se om det hjälper.. Ligger och lyssnar på musik och arbetar med designredovisningen jag har med Niklas och Max på fredag. Imorse hade jag prov i ritteknik (jobbigare än vad det låter) och engelska redovisning om Abraham Lincons tal "2nd inaugural address" för jag och Emil hann aldrig redovisa i torsdags.

Framåt i veckan väntar som sagt designredovisningen och samma dag är det en inomhuscup som heter "slaget om åtvid" ska spela med några polare och hoppas det går bra. Såna inlägg är tråkiga och jag vet det men hinner inte med att tänka ut något bra. 5 veckor kvar till jullovet. Kämpa!

Håller på att bli sjuk btw.. Inte bra, hoppas det löser sig till fredagen.


Could you be my girl?

Tidig lördag, har piggnat till och ätit frukost.
Om bara några minuter ska jag ta bussen till resecentrum där jag blir hämtad med bil till träningen som är lite utanför stan, efter några veckors uppehåll kommer det bli underbart att börja lira igen! 12-14 sen ska jag få skjuts tillbaka till resecentrum där jag tar bussen hem men jag ska inte hem, hoppar av lite innan för att jag ska träna småkidsen, deras träningen är mellan 14:15-15:45 så får se hur mycket jag hinner av den. Ikväll ska jag ta det lugnt och repetera inför måndagens rittekniksprov. Ha det bra och njut av den här låten (börjar vid 0:55), mucho skön!


 

Extra ordinary!

Här kommer 6 hyfsat nya låtar.
Alla är speciella på sitt sätt och musikvideon är grymma!
Har fixat några smådetaljer med utseendet på bloggen så det blir lättare att läsa för ögonen och finare att kommentera, take a look!
Ursäkta för att jag inte kunnat lägga upp fler inlägg men mycket har kommit emellan, skärpning!
 
 
Ke$ha - Die Young CAZZETTE - Beam Me Up The Script - Hall of Fame ft. will.i.am Rihanna - Diamonds Chris Brown - Don't Judge Me Panda DA Panda - Spegelen (från eminaochmaria.blogg.se)

RSS 2.0