Tungt, mycket tungt...

Har inte varit på så bra humör tidigare men nu är det lite bättre..

I lördags var det ödesmatchen. Sista matchen för säsongen. Sturefors var motståndet och mycket stod på spel, för vår del i alla fall. Jag spelar för Örtomta GOIS och vi spelar div 5 (läs spelade..). Vi låg en poäng efter Finspång och vi skulle spela samtidigt. För att vi skulle hålla oss kvar i serien så var vi tvungna att vinna och samtidigt fick Finspång inte vinna. För att det skulle räcka med oavgjort för oss så skulle Finspång behöva förlora med 5+-0.

Matchen spelades på B-planen för A var för blöt. Inledningen var seg och vi var inte riktigt på vår nivå. Matchen gick fram och tillbaka till Sturefors tog ledningen i 38' men vi vaknar till och sätter en enorm press som resulterar till 1-1 redan två minuter senare, i 40'. En bit i andra så leder Finspång med 2-1 och vi var tvungna och gå framåt vilket ledde till att vi hade tre försvarare och det gav Sturefors stora ytor. Finspång gjorde då även 3-1 och 4-1 och vi hade två frilägen men Nicke kunde inte sätta dit dem så Sturefors gjorde 2-1 i 84' 3-1 i 88' och 4-1 i 90' (str.) så div 6 2013 var ett faktum. Domarinsatsen tänker jag inte ens kommentera, alldeles för pinsam. (woups, did it anyway).

Vi ska nu i stället ha en liten lagfest på lördag, hoppas den blir mer lyckad än matchen. Det var det om lördagen, nu glömmer jag bort det. Ha det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0